Energiebeheersing

Energiebeheersing

ATS Groep helpt u uw energieverbruik doeltreffend te beheren.

Energiebeheer is noodzakelijk om te vermijden dat kostbare energie verloren gaat en het milieu onnodig belast wordt. Ook dringen nationale en federale overheden erop aan dat u overschakelt op zuinige en milieuvriendelijke systemen, gebruik maakt van benchmarking en een energieplan invoert. Zo kunt u uw doelstellingen als beheerder van installaties en gebouwen realiseren, bestendigen en zelfs verbeteren.

 

Om u hierbij te helpen biedt ATS Groep innovatieve oplossingen op vlak van:

  • datamonitoring
  • datatransmissie en SCADA systemen voor de tele-controle
  • automatisering van onderstations
  • energiemanagement.

Succes is niet alleen afhankelijk van de goede werking van de individuele componenten, maar ook en vooral van hun integratie in het (lokale) netwerk, het ERP systeem en de bedrijfsdatabank.

 

Om die reden is verticale integratie van controlecentra een prioriteit. Bij de selectie van een EMS (Energie Management Systeem) of een energiebewakingssysteem is de toegevoegde waarde op het vlak van functionaliteit dan ook een belangrijk criterium. Het internet biedt hier vele mogelijkheden.

 

 

ATS reikt voor elke toepassing oplossingen aan. Onze klantgerichte benadering staat borg voor succesrijke oplossingen met een optimale dienstverlening.

 

http://www.s4e.be/

 

Servicegarantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een 24u/24u permanentiedienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op 09/210 04 11 en stel uw vraag.