Frequentiesturingen

Frequentiesturingen

Implementatie van frequentiesturingen.

ATS Groep zorgt voor meerwaarde bij de dimensionering en installatie van frequentiesturingen en dit in combinatie met motoren.

Energiebesparing is hierbij de leidraad. Wij kunnen innovatieve producten snel toepassen, maatwerk leveren en voldoen aan specifieke vereisten in diverse marktsegmenten.

In de huidige economie is het introduceren van innovaties om processen optimaler te laten verlopen en geld uit te sparen erg belangrijk, zo kort mogelijke terugverdientijden zijn dan ook essentieel.

De nieuwe technologische ontwikkelingen laten toe om op een eenvoudige manier te kunnen beschikken over de meest moderne en toonaangevende oplossingen.

Een frequentiesturing moet aangepast zijn aan de motor, de applicatie en het automatiseringssysteem.

Vaak zijn projectspecifieke aanpassingen nodig, daarom worden er “energiescans” uitgevoerd die waardevolle informatie geven.

Na een dergelijke “energiescan” beseft men pas hoe gigantisch het verbruik van sommige motoren wel is. De terugverdienperiode van de mogelijke investering wordt dan ook heel duidelijk.

Het betreft overigens niet alleen om de kostenbesparing, maar ook om de zorg voor het milieu.

Bovendien heeft de EU de invoer van energiezuinige motoren (lees combinaties frequentie sturing/motor)  voor industriële elektromotoren verplicht tussen 2011 en 2017.
 

Servicegarantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een 24u/24u permanentiedienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op 09/210 04 11 en stel uw vraag.