Koeltechniek

Koeltechniek

Industriële koeling: koel- en vriesinstallaties op maat.

ATS Groep ontwerpt, bouwt en beheert industriële koel- en vriesinstallaties op maat. Zowel voor kleine en eenvoudige als grote en complexe installaties kunt u rekenen op onze gespecialiseerde dienstverlening. Zij omvat alles van engineering via montage tot dienst na verkoop. Wij zijn er voor u als koeltechnisch gecertificeerde en VCA gekeurde onderneming!  Wij garanderen een totaaloplossing van a tot z voor:

 

  • Koel- en vriesruimtes: complete koeltechnische uitrusting, snelkoelers, snelvriezers, vriestunnels.
  • Proceskoeling: ontwerp, levering en plaatsing van diverse systemen voor proceskoeling gebaseerd op ijswater of glycol.
  • Luchtbehandeling: klimatiseren van productieruimtes.
  • Optimalisatie van bestaande koelsystemen: analyse van uw bestaande installatie op vlak van energieverbruik, milieunormen…
  • Serverrooms: klimatiseren van computerrooms en –servers.
  • Onderhoudscontracten: een team van gespecialiseerde koeltechniekers staan 24u/24u ter beschikking voor preventief en curatief onderhoud. 

Wij kunnen u eveneens bijstaan bij de uitfasering van R22. ATS Technics stelt u verschillende korte- en langetermijnoplossingen voor. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

 

ATS Technics nv beschikt bovendien over een VCA** attest.

Servicegarantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een 24u/24u permanentiedienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op 09/210 04 11 en stel uw vraag.